کشف ۴۴ تن گاز مایع قاچاق در دشتیاری به ارزش ۴۴ میلیارد

دشتیاری- پلیس دشتیاری در بازرسی از دو تانکر کشنده، ۴۴ تن گاز مایع خارج از شبکه توزیع به ارزش ۴۴ میلیارد ریال کشف و دو متهم را دستگیر کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدعلی لکزایی، فرمانده انتظامی ویژه جنوب سیستان و بلوچستان، صبح یکشنبه به خبرنگاران اظهار کرد: مأموران ایست و بازرسی شهید یداللهی شهرستان دشتیاری در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، هنگام کنترل خودروهای عبوری به دو دستگاه تانکر کشنده مشکوک شدند و آنها را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی افزود: مأموران در بازرسی از این خودروها ۴۴ تن گاز مایع قاچاق و خارج از شبکه توزیع فرآوردههای نفتی کشف کردند که ارزش آن بنا بر نظر کارشناسان ۴۴ میلیارد ریال برآورد شده است.
توقیف دو تانکر و دستگیری متهمان
فرمانده انتظامی ویژه جنوب سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این رابطه دو دستگاه تانکر کشنده توقیف و دو متهم دستگیر شدند که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.







