شهرستان ها

کنگاور سه‌شنبه میزبان تشییع پیکر هفت شهید گمنام است

کرمانشاه – سرپرست فرمانداری کنگاور از برگزاری مراسم تشییع هفت شهید گمنام ساعت ۱۰ صبح سه‌شنبه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ یوسفی، عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان با تأکید بر ضرورت برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر هفت شهید گمنام اظهار کرد: تکریم شهدا نیازی به دستور و دعوت ندارد؛ چراکه شهدا نماد ایثار، آزادگی و عزت هستند و خدمت به آنان از باور و اعتقاد قلبی مردم سرچشمه می‌گیرد.

وی با اشاره به حضور مستمر مردم کنگاور در ۲۵۴ شب تجمع افزود: مردم این شهرستان با مشارکت در این برنامه‌ها وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی و اهل‌بیت(ع) نشان داده‌اند و انتظار می‌رود همین روحیه در مراسم استقبال و تشییع شهدا نیز نمایان شود.

سرپرست فرمانداری کنگاور با یادآوری سابقه ایثارگری مردم این شهرستان در دوران دفاع مقدس گفت: کنگاور در آن دوران با وجود جمعیتی حدود ۳۷ هزار نفر، ۱۷ هزار رزمنده را تقدیم جبهه‌های دفاع از کشور کرد که نشان‌دهنده روحیه ایثار و فداکاری مردم این منطقه است.

یوسفی بر ضرورت همراهی همه دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری باشکوه این مراسم تأکید کرد و خواستار مشارکت دانش‌آموزان، دانشجویان و کارکنان، تبلیغات گسترده، فضاسازی شهری و حضور مردمی همراه با شاخه‌های گل شد.

در ادامه این جلسه، سرهنگ علی‌اصغر اله‌دانه، فرمانده سپاه ناحیه کنگاور، زمان و مسیر تشییع پیکر مطهر هفت شهید گمنام را تشریح کرد و گفت: این مراسم روز سه‌شنبه ساعت ۱۰ صبح از میدان شهید عراقی آغاز می‌شود و پس از عبور از خیابان شهدا و میدان امام خمینی(ره)، در میدان سردار سلیمانی به پایان می‌رسد.

وی افزود: برای این مراسم برنامه‌های فرهنگی و معنوی از جمله دکلمه‌خوانی فرزند شهید، مداحی و سخنرانی یکی از فرماندهان ارشد سپاه و همرزمان شهید حاج قاسم سلیمانی پیش‌بینی شده است.

مراسم تشییع هفت شهید گمنام در کنگاور فرصتی برای تجدید عهد مردم این شهرستان با آرمان‌های شهدا و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت خواهد بود.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا