گروههای دامپزشکی بر ذبح دام در چهارمحال و بختیاری نظارت دارند
شهرکرد- مدیر کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: به مناسبت عید قربان ۴۰ گروه دامپزشکی بر ذبح دام در استان چهارمحال و بختیاری نظارت میکنند.
محمد اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بازرسان و کارشناسان دامپزشکی با نظارت بر سلامت دام و ارائه توصیههای بهداشتی، از بروز بیماری پیشگیری و ذبح قربانی بدون مشکل انجام میگیرد.
وی تصریح کرد: در زمان ذبح قربانی، باید افراد از عینک و دستکش استفاده کنند و پس از آن باید گوشت قربانی به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.
اسدی بیان داشت: ۴۰ اکیپ ثابت و سیار دراستان فعال میشوند که کار آنها نظارت بر کشتارگاهها در عید قربان است.
وی تشریح کرد: هماهنگی لازم با شهرداریها در خصوص فعال بودن کشتارگاهها در این ایام انجام شده و بازرسان دامپزشکی، سلامت دام ذبح شده در کشتارگاه را بررسی و اعلام میکنند.
اسدی با اشاره به اینکه اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به مردم در خصوص بیماری تب کریمه کنگو در صدر اقدامات همکاران و رؤسای دامپزشکی شهرستانهاست گفت: مردم با توجه به خطر ابتلاء به تب خونریزیدهنده از مصرف گوشت کشتار شده خارج از کشتارگاه یا بدون تأیید بازرسان دامپزشکی خودداری کرده و گوشت قربانی را حتماً به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
وی یادآور شد: اداره کل دامپزشکی در ایام عید سعید قربان به صورت آماده باش کامل به مردم خدمات میدهد.