شهرستان ها

2 کشته و 4 مصدوم دستاورد تصادف در جاده کهک – فردو

2 کشته و 4 مصدوم دستاورد تصادف در جاده کهک – فردو
2 کشته و 4 مصدوم دستاورد تصادف در جاده کهک - فردو" width="" height="800">


رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بر اثر تصادف 2 دستگاه خودروی سواری در جاده کهک – فردو، 2 نفر جان خود را از دست دادند و 4 نفر نیز مصدوم شدند. برای امدادرسانی به این حادثه رانندگی 4 دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

به گزارش ایلنا، محمدجواد باقری به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و افزود: این حادثه رانندگی بر اثر برخورد یک دستگاه پژو پرشیا و یک دستگاه سمند با یکدیگر، در مسیر کهک به فردو و مقابل روستای قبادبزن رخ داده است. در این سانحه رانندگی یک زن حدود 35 ساله و یک مرد حدود 45 ساله جان خود را از دست دادند.

وی به وضعیت مصدومان این حادثه رانندگی اشاره کرده و ادامه داد: در این سانحه 4 نفر نیز دچار مصدومیت شدند که شامل یک زن 27 ساله، 2 مرد 30 ساله و یک مرد 40 ساله بودند. مصدومان که همگی دچار شکستگی بودند، پس از انجام فوریت‌های پزشکی و اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان نکویی شهر قم منتقل شدند.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا