جامعه

استفاده از پهپادهای پرواز در شب برای عملیات‌های امداد و نجات

محمودی خبر داد؛

رییس سازمان امداد و نجات گفت: به کارگیری پهپادهای جدید با قابلیت پرواز در شب، در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی اظهار داشت: ما نیازمند این هستیم که به طور دائم در تمام کشور خودمان را برای انواع بحران‌ها آماده کنیم، جغرافیا بسیار متنوعی که ایران هست، می‌طلبد که در همه جغرافیای کشور تمرینات و عملیات‌های امداد و نجات را به طور دائم تمرین کنیم.

وی افزود: یکی از مکان‌های مهم جمعیت هلال احمر خود استان گلستان است که به خاطر شرایط طبیعی متنوع مثل جنگل، کوه، کویر و دریا تقریباً یک جغرافیا کوچکی از ایران را در خود جا داده و می‌تواند خواسته‌های جمعیت هلال احمر را برآورده کند.

محمودی ادامه داد: جمعیت هلال احمر به واسطه امکانات تجهیزات و به‌روزرسانی از نظر تمرینات در شرایط مناسبی هست و امیدوارم به جز تمرین و مانورهای امدادی، نیازی به بهره‌گیری از این امکانات نداشته باشیم.

وی اضافه کرد: یکی از موارد جدید در این مانورها تکنیک‌های عملیات هوایی متنوعی است برای امدادرسانی و به کارگیری پهپادهای جدید که در همه استان‌های کشور تهیه و توزیع می‌شود که با قابلیت پرواز در شب و شرایط اضطراری که قابلیت عملیات‌های جست و جو ارزیابی را به شدت ارتقا خواهد داد.

محمودی تصریح کرد: انواع تجهیزاتی که نیاز است از نظر ارتباطی با تمرین عملیاتی دستگاه‌های مرتبط در بحران یکی از برنامه و اهداف سازمانی امداد و نجات جمعیت هلال احمر است که در این تمرینات دستگاه‌های عضو کارگروه مدیریت بحران هر آنچه را دارند تبادل خواهند کرد.

وی ادامه داد: اصالت عملیات امداد و نجات در کشورهای پیشرفته در اروپا این است که معمولاً در ۷۲ ساعت اول تمام مردم باید توانی اداره خود را داشته باشند تا زمانی که تیم‌های امدادی از کشور سازماندهی و وارد شوند این یک قانون الزام آور هست که امیدوارم یکی روزی در کشور ما هم انجام شود.

محمودی با اشاره به وقت طلایی برای عملیات‌های امداد و نجات در حوادث جاده‌ای افزود: در جاده‌ها تقریباً قاعده قانونی این است که هر ۴۰ کیلومتر یک پایگاه امداد و نجات مستقر باشد، حدود ۴۰ هزار کیلومتر جاده اصلی در کشور داریم که بالغ بر ۶۳۰ پایگاه امدادی داریم که تقریباً در تمام محورهای اصلی پایگاه‌های هلال‌احمر رعایت استانداردهای جهانی شده است و حداقل زمان ۱۵ دقیقه و یا پایین‌تر ما به صحنه عملیات خواهیم رسید.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهار کرد: برای گستره کل کشور این موضوع دارد کار می‌شود رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی با جدیدت وارد شد و توانایی‌های خیلی زیادی را به دستگاه‌های اجرایی تزریق کردند.

محمودی گفت: ما در جمعیت هلال احمر ۱۰۰۰ دستگاه خودرو جدید داریم که در حال توزیع در بین پایگاه‌های امداد و نجات هستیم و همین موضوع در کل کشور سه دقیقه میانگین زمان رسیدن نیروهای عملیاتی هلال احمر به تصادفات جاده‌ای را کاهش می‌دهد.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا