عکس و فیلمورزش

پایان مرد پرحاشیه وزنه‌برداری + فیلم

کیانوش رستمی دارنده مدال طلا المپیک ریو در حالی که از پرواز منامه جا مانده و مجوزهای لازم را برای مسابقات جهانی بحرین دریافت نکرده، همچنان به تناقض‌گویی‌های خود ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، حواشی کیانوش رستمی چهره جنجالی وزنه‌برداری ایران تمامی ندارد؛ او قرار بود برای مسابقات جهانی بحرین برای کشور کوزوو وزنه بزند که با توجه به مخالفت‌های وزارت ورزش و جوانان و عدم صدور رضایت‌نامه نمی‌تواند برای این کشور در مسابقات جهانی وزنه بزند.

رستمی این روزها در فضای مجازی صحبت‌های عجیب و غریبی مطرح می‌کند؛ او از همان زمان که سجاد انوشیروانی سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری ایران بود ساز جدایی زد؛ در آن زمان هدایت فدراسیون برعهده علی مرادی بود و از آن جا که زمان کمی تا المپیک ریو باقی مانده بود، با او همراهی کردند و اجازه دادند تا تمریناتش را به صورت شخصی ادامه دهد، در آن زمان شانس به کیانوش رستمی رو کرد و او توانست در المپیک ریو به مدال خوش رنگ طلا برسد. اما از آن زمان به بعد کیانوش دیگر نتوانست همچون گذشته بدرخشد و روز به روز افت کرد.

او مدعی رسیدن به المپیک توکیو و پاریس بود اما دوران افول او دقیقاً از بعد از المپیک ریو شروع شد، اردوگریزی پی در پی و اوت کردن‌هایش در مسابقات مختلف باعث شد تا دیگر کسی او را وزنه‌بردار مدعی به حساب نیاورد. رستمی بعد از المپیک ریو در مسیری قرار گرفت که اکثر کارشناسان وزنه‌برداری با آن مخالف و معتقد بودند مسیری که می‌رود بیراهه است و پایان خوشی برای او نخواهد داشت. او تنها تمرین کرد و به مسابقات رفت اما موفقیت خاصی به دست نیاورد. رستمی به واسطه عملکرد ناموفق در قهرمانی جهان ۲۰۱۹ و از دست دادن امتیاز این مسابقه مهم، در گرفتن سهمیه المپیک ۲۰۲۰ به مشکل خورد و در نهایت به المپیک توکیو نرسید.

خودمحوری‌های رستمی برای المپیک پاریس هم ادامه داشت و او به راحتی این المپیک را هم از دست داد. پیش از المپیک پاریس، نواب نصیرشلال سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری حضور در رکوردگیری را شرط اصلی در تیم ملی اعلام کرده بود اما کیانوش رستمی به بهانه مصدومیت در رکوردگیری تیم ملی شرکت نکرد و پس از آن با ارسال نامه که دچار مصدومیت بوده، کادر فنی یک فرصت دیگری به او داد تا در لیگ برتر به عنوان وزنه‌بردار آزاد شرکت کند، اما او نتوانست وزنه بیش از ۱۰۰ کیلوگرمی را مهار کند و در نهایت حضور در تیم ملی و المپیک پاریس را هم از دست داد.

رستمی که المپیک توکیو و پاریس را به خاطر خودمحوری‌های خود از دست داد؛ به دنبال راهی بود تا بتواند همچنان در میادین ورزشی بماند. او با تغییر تابعیت یک راه میانبر پیدا کرد و چند وقت پیش اعلام کرد که در مسابقات جهانی بحرین برای کشور کوزوو وزنه خواهد زد. طبق پیگیری‌های خبرنگار مهر هم مشخص شد او با این کشور قرارداد ۱۰ ساله بسته و حتی مردادماه سال جاری در حوضچه دوپینگ برای این کشور تست دوپینگ داده و پاسپورت این کشور را دریافت کرده است؛ حتی طبق پیگیری‌ها مشخص شد کشور کوزوو این امتیاز را هم به کیانوش رستمی داده تا زمانی که خودش توانایی وزنه زدن داشته باشد برای این کشور وزنه بزند و پس از آن به عنوان مربی در این کشور فعالیت کند.

رستمی این روزها فضای مجازی را به عنوان ابزاری برای فشار به وزارت ورزش و جوانان قرار داده و کلیپ‌های متعدد منتشر می‌کند. او در ابتدا با انتقاد از آنچه «بی‌عدالتی و سنگ‌اندازی» خوانده، از مردم خواسته «صدای» او باشند تا به گفته او «قهرمانان ملی قربانی بی‌عدالتی» نشوند. این در شرایطی است که بر اساس قوانین، جمهوری اسلامی ایران کوزوو را به عنوان «کشور» به رسمیت نمی‌شناسد و به همین دلیل مجوزهای لازم را به او ندادند.

از آنجا که رستمی در همه این سال‌ها راه را اشتباه رفت، این بار هم با از دست دادن مسابقات جهانی بحرین، مسیر اشتباهی انتخاب کرد و با انتشار کلیپ در فضای مجازی صحبت‌های عجیب و غریبی را مطرح کرد. او با انتشار کلیپی نوشت: «مأموران وادا به کرمانشاه آمدند و از من تست دوپینگ گرفتند. این در حالی است که ظاهراً من در مسابقات جهانی وزنه نمی‌زنم ولی اعضای تیم ملی وزنه‌برداری که باید در جهانی بحرین روی تخته بروند هیچ‌کدام این تست را ندادند.» رستمی ادامه داد: «فکر می‌کنند که من با دوپینگ قوی شدم اما نمی‌دانند که برای هر یک از مدال‌های جهانی و المپیکم چند بار تست دوپینگ دادم. من همیشه عاشق کشورم و مردمم بودم اما برای عدالت و برای اینکه نشان بدهم حقم را تضییع کردند، تمام تلاشم را می‌کنم که در جهانی بحرین وزنه بزنم. برای نشان دادن حقیقت می‌خواهم در بحرین حتی اگر شده در پشت صحنه وزنه بزنم. جنگ امروز من با فدراسیون وزنه‌برداری بر سر عدالت است، برای اینکه حقیقت روشن شود اما آنها تمام تلاش خود را می‌کنند که مبادا من در مسابقات جهانی بحرین روی سکو بروم.»

کیانوش رستمی در کلیپ منتشر شده‌اش در فضای مجازی از تست‌ها دوپینگ گلایه کرد در حالی که او خوب می‌داند که نامش در حوضچه تست دوپینگ فدراسیون جهانی قرار دارد و طبق قوانین وادا هر ورزشکاری که نامش در حوضچه فدراسیون جهانی باشد در هر زمان و هر کجا باید آماده تست دوپینگ باشد، او زمانی می‌تواند تست دوپینگ ندهد که نامه بازنشستگی‌اش از سوی فدراسیون وزنه‌برداری زده شده باشد آن وقت دیگر مأموران وادا کاری به او ندارند و نیازی نیست در هر زمان و هر مکان به سراغ او بروند.

رستمی با صحبت‌های عجیب و غریب خود استاد تناقض گویی شده و دست از این عادت هم برنمی‌دارد. کیانوش این روزها از عشق به مردم صحبت می‌کند در حالی که رفتن زیر پرچم یک کشور بی نام و نشان که جمعیتش یک هشتادم ایران هم نیست و خیلی از کشورها از جمله ایران آن کشور را به رسمیت نمی‌شناسند، سودی به حال مردم ایران ندارد و حتی اگر کیانوش در این مسابقات هم بتواند مدال بگیرد سودی به حال مردم ایران و تأثیری در جایگاه وزنه‌برداری ایران ندارد.

رستمی از پیش از المپیک ریو ساز جدایی زد و به بیراهه رفت؛ او همچنان در دهه چهارم زندگی‌اش دست از این عادت خود برنداشته و همچنان بر مدار باطل می‌تازد، او برای حضور در المپیک و مسابقات جهانی تن به رکوردگیری نداد و از رقابت با بقیه امتناع کرد. حالا این روزها هم به دنبال جستجوی آرزوهای خود در یک کشور بی نام و نشان بود که این پروژه هم با شکست روبه‌رو شد. او به باخت عادت کرده و به دنبال قمار آرزوهایش زیرپرچم کشور دیگر بود؛ قماری که از ابتدا، پایان آن مشخص بود و کیانوش رستمی بازنده آن لقب گرفت.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا