ورزش

آگیره: رئال بهتر و شایسته برد بود

آگیره: رئال بهتر و شایسته برد بود


سرمربی والنسیا پس از شکست برابر رئال مادرید، ضمن پذیرش برتری حریف، تأکید کرد داوری را بهانه ناکامی تیمش نمی‌کند و دوربین‌ها حقیقت درگیری بین دو نیمه را روشن خواهند کرد.

به گزارش ایلنا، خاویر آگیره، سرمربی والنسیا، پس از شکست برابر رئال مادرید نتوانست خشم خود را پنهان کند. او تأکید کرد تیمش باید نتایج خود را بهبود ببخشد و از منطقه سقوط خارج شود، نه اینکه منتظر جذب ۱۴ بازیکن جدید بماند. آگیره همچنین گفت هواداران باشگاه شایسته تماشای تیمی هستند که در ورزشگاه مستایا به پیروزی می‌رسد.

روند ناکامی‌های والنسیا همچنان ادامه دارد. این تیم هنوز در فصل جاری حتی یک پیروزی خانگی به دست نیاورده و همین ناکامی باعث شده است در منطقه سقوط قرار بگیرد؛ شرایطی که فشارها بر آگیره را افزایش داده و او را وادار کرده است پس از شکست برابر رئال مادرید، دلایل این نتیجه را بررسی کند.

آگیره در اظهاراتی که روزنامه اسپانیایی «مارکا» آن‌ها را بازتاب داده است، گفت: «با وجود اینکه از شبکه‌های اجتماعی استفاده نمی‌کنم، حمایت هواداران را احساس می‌کنم. هواداران ما بااشتیاق هستند و به من اعتماد دارند. آن‌ها علاقه بسیار زیادی به تیمشان دارند و کار را برای حریفان دشوار می‌کنند. این همان چیزی است که می‌خواهم دوباره به تیم بازگردانم.»

او ادامه داد: «نشانه‌های مثبتی می‌بینم، چون بازیکنان فوتبال خوبی ارائه می‌کنند. دو شکست خانگی ما به‌دلیل نحوه رقم خوردن هر یک از آن‌ها بسیار دردناک هستند. گل‌هایی که دریافت کردیم، از نظر ذهنی کنار آمدن با آن‌ها دشوار بود، چون می‌شد از آن‌ها جلوگیری کرد. هیچ سرزنشی متوجه بازیکنان نیست، اما به هیچ شکلی نمی‌توانم اتفاقات رخ‌داده را توجیه کنم.»

سرمربی والنسیا افزود: «ما در برابر هوادارانمان مسئولیت داریم و اکنون در منطقه سقوط قرار گرفته‌ایم. هواداران تلاش ما را می‌بینند، اما به همان اندازه پیشرفت تیم را احساس نمی‌کنند و نتایج مورد انتظار را هم نمی‌بینند. رئال مادرید به هیچ‌کس رحم نمی‌کند و امروز نیز همین اتفاق افتاد.»

ادامه ناکامی در مستایا

آگیره در ادامه گفت: «آخرین پیروزی ما به سال ۲۰۲۳ برمی‌گردد؛ زمانی که دیگو لوپز گل پیروزی را به ثمر رساند. کاملاً روشن است که مستایا شایسته یک پیروزی است. من سه مسابقه در زمین خودمان هدایت تیم را برعهده داشته‌ام و این موضوع نگرانم می‌کند.»

او اضافه کرد: «پیروزی می‌توانست نتیجه‌ای قاطع و پاداشی بزرگ برای ما باشد، اما حریف برتری داشت. نتوانستیم شرایط را تغییر دهیم، اما برای رسیدن به این هدف باید کار کنیم، پیشرفت داشته باشیم و جسارت بیشتری از خود نشان دهیم.»

سرمربی والنسیا ادامه داد: «پس از اینکه نتیجه دو بر صفر شد، دوره‌ای وجود داشت که عملکرد تیم بد نبود؛ شاید به این دلیل که احساس می‌کردیم همه‌چیز تمام شده است، نمی‌دانم. تلاش کردیم به بازی برگردیم، اما تلاش‌هایمان نتیجه‌ای نداشت.»

حقیقت ماجرای بین دو نیمه

آگیره درباره اتفاقات رخ‌داده در فاصله دو نیمه مسابقه توضیح داد: «باور نمی‌کنید، اما من مطلقاً چیزی نمی‌دانم. اولین نفری بودم که وارد رختکن شدم تا بتوانم آرام شوم و شرایط را با خونسردی مدیریت کنم. به من گفتند اتفاقی رخ داده و درگیری‌ای پیش آمده است. شاید دوربین‌ها آنچه را اتفاق افتاده آشکار کنند؛ نمی‌دانم. در طول زمان استراحت بین دو نیمه، هیچ‌کس چیزی به من نگفت.»

شکست برابر رئال مادرید

سرمربی والنسیا در ادامه اظهار داشت: «وقتی برابر رئال مادرید قرار می‌گیرید، هیچ ارزیابی‌ای نمی‌تواند مثبت باشد. بازیکنان حریف از توانایی‌های بسیار بالایی برخوردارند و ما امروز عملکرد خوبی نداشتیم. تا پیش از به ثمر رسیدن گل اول، مسابقه متعادل بود و پا‌به‌پای آن‌ها بازی می‌کردیم، اما گل دوم مانند ضربه‌ای ناک‌اوت‌کننده بود.»

او ادامه داد: «تعادل روانی و روحیه جنگندگی خود را حفظ کردیم و به همین دلیل از بازیکنانم تشکر می‌کنم. شب غم‌انگیزی است، چون رویارویی با رئال مادرید انگیزه بسیار زیادی به شما می‌دهد، اما اتفاقات آن‌طور که می‌خواستیم پیش نرفت. هر دو گل قابل پیشگیری بودند و تأثیر زیادی بر روند مسابقه گذاشتند.»

اعتراض به داوری

آگیره در ادامه درباره عملکرد داور گفت: «برای من آسان بود که درباره داور صحبت کنم و رضایت هواداران را به دست بیاورم. واقعاً هم گفتم اگر او برای گل اول خطا اعلام کرده است، پس باید کارت قرمز هم نشان می‌داد. داور به من نگاه کرد، اما چیزی نگفت و این تمام چیزی است که می‌توانم درباره داوری بگویم.»

پذیرش برتری رئال مادرید

سرمربی والنسیا در ادامه تأکید کرد: «این درست نیست که بگوییم بازی بزرگی انجام دادیم و شکست خوردیم؛ چراکه حریف بهتر بود و شایستگی پیروزی را داشت. ما در دوره اخیر عملکرد خوبی ارائه می‌کردیم و در حال پیشرفت بودیم، هرچند در چند بخش ضعف‌هایی داشتیم.»

آگیره در پایان گفت: «۲۰ دقیقه مقاومت کردیم، اما پس از گل اول شرایط پیچیده شد و سپس به‌دلیل نحوه به ثمر رسیدن گل دوم، اوضاع دشوارتر هم شد. دریافت دو گل پیش از پایان نیمه نخست، بار سنگینی بود که کنار آمدن با آن دشوار بود. تلاش کردیم نتیجه را بهتر کنیم، اما بازی کردن با ۱۰ بازیکن، کار را به‌شدت دشوار کرد.»



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا