ورزش

بابایی: گل اول پرسپولیس آفساید نباشد فوتبال را کنار می‌گذارم/ کمک داور پرسپولیسی ۶ آتشه بود


مهاجم تیم فوتبال ماشین‌سازی گفت: اگر گل اول پرسپولیس آفساید نباشد فوتبال را کنار می‌گذارم.


به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پیمان بابایی پس از شکست ۲ بر یک تیم فوتبال ماشین‌سازی مقابل پرسپولیس در هفته سیزدهم لیگ برتر اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود و تیم ما خوب کار را شروع کرد، می‌خواستیم ۳ امتیاز این بازی را کسب کنیم زیرا مساوی هم به درد ماشین‌سازی نمی‌خورد.

وی افزود: درباره داوری حرف نمی‌زنم اما جو را خیلی خراب کرد، به نظر من گل اول پرسپولیس ۱۰۰ درصد بود و اگر آفساید نباشد فوتبال را کنار می‌گذارم زیرا این صحنه خیلی واضح بود.

مهاجم تیم فوتبال ماشین‌سازی تصریح کرد: در صحنه گل هم با وجود اینکه تیم ما جوانمردانه بازی کرد اما پرسپولیسی‌ها توپ را بیرون نزدند به همین دلیل دقیقه ۹۴ گل خوردیم و بازی را از دست دادیم با وجود اینکه خیلی خوب کار کردیم و چند موقعیت خوب داشتیم اما شکست خوردیم.

بابایی خاطرنشان کرد: بازیکن ما در صحنه قبل از گل دوم پرسپولیس روی زمین افتاد اما کادر فنی پرسپولیس جو را خراب کرد و به بازیکنانشان گفت توپ را بیرون نزنید متأسفانه همان توپ هم به گل تبدیل شد.

وی درباره اینکه بازیکنان ماشین‌سازی اعتقاد دارند داور با آنها بد صحبت کرده، اظهارداشت: احترام برخی بازیکنان بزرگ پرسپولیس مثل سید جلال حسینی و کمال کامیابی‌نیا واجب است اما کمک داور دوم یک پرسپولیسی ۶ آتشه بود که خیلی با بچه‌های ما بد حرف می‌زد.

مهاجم ماشین‌سازی درباره گلزنی خود مقابل پرسپولیس گفت: این گل تلاش همه بازیکنان بود اما با کسب امتیاز همراه نشده، فایده‌ای ندارد.

انتهای پیام/



مهاجم تیم فوتبال ماشین‌سازی گفت: اگر گل اول پرسپولیس آفساید نباشد فوتبال را کنار می‌گذارم.

خبرگزاری فارس

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا