ورزش

بحران امباپه؛ اولتیماتوم چین به رئال مادرید!

بحران امباپه؛ اولتیماتوم چین به رئال مادرید!
چین به رئال مادرید!" width="" height="800">


رئال مادرید حاضر به عذرخواهی از چین نیست، اما رسانه‌های چینی موضع باشگاه را رد کرده‌اند و هشدار داده‌اند تا زمان عذرخواهی رسمی، تمام مذاکرات متوقف خواهد ماند.

به گزارش ایلنا، بحران کیلیان امباپه و چین وارد مرحله تازه‌ای شده است. رئال مادرید از عذرخواهی بابت اظهارات جنجالی ستاره فرانسوی خودداری کرده و تلاش دارد این اظهارات را از موضع رسمی باشگاه جدا کند. مدیران باشگاه تأکید دارند که همکاری‌های تجاری‌شان با چین تغییری نکرده است؛ موضعی که خشم گروه رسانه‌ای چینی را برانگیخته و این مجموعه اکنون خواهان عذرخواهی علنی رئال مادرید است.

ماجرای امباپه و چین پس از انتشار گسترده ویدئویی از واکنش مهاجم رئال مادرید به تصاویر تمسخرآمیزی که او را به شکل یک دیکتاتور نشان می‌دادند، ابعاد تازه‌ای پیدا کرد. در میان این تصاویر، تصویری نیز وجود داشت که به مائو تسه‌تونگ، رهبر فقید چین، اشاره می‌کرد. این اتفاق ناگهان ستاره فرانسوی را در مرکز جنجالی گسترده قرار داد.

اظهارات امباپه خشم گسترده‌ای در چین به دنبال داشت. شرکت‌های متعددی تصمیم گرفتند همکاری خود را با او پایان دهند و با وجود عذرخواهی علنی این بازیکن، فشارها همچنان ادامه دارد. اتحادیه فوتبال چین اعتراض کرد، رسانه‌های دولتی این کشور مطالب مربوط به امباپه را حذف کردند و پیامدهای تجاری این ماجرا همچنان به یکی از محورهای اصلی بحث تبدیل شده است.

خاویر تباس، رئیس سازمان لیگ فوتبال اسپانیا، نیز با واکنش خود بر ابعاد این ماجرا افزود. او نشست اضطراری با سفیر چین در اسپانیا برگزار کرد و از طرف لالیگا از مردم چین عذرخواهی کرد. تباس در عین حال تأکید داشت که اقدامات یک فرد نباید به روابط موجود با شرکای تجاری و هواداران چینی آسیب بزند.

موضع متفاوت رئال مادرید؛ اظهارات امباپه شخصی بود

این موضع‌گیری قاطع در تضاد آشکار با رویکرد رئال مادرید قرار دارد. به گزارش روزنامه «اوکی دیاریو» که شبکه فرانسوی «فوت مرکاتو» نیز آن را بازتاب داده است، باشگاه مادریدی قصد دارد روابط تجاری خود با چین را حفظ کند. رئال معتقد است اظهارات بازیکنش بیانگر دیدگاه شخصی او بوده و قصد توهین در آن وجود نداشته است.

رئال مادرید اصرار دارد که توافق‌های این باشگاه با حامیان مالی چینی تغییری نکرده است؛ این در حالی است که قراردادهایی که مستقیماً به امباپه مربوط می‌شدند، لغو شده‌اند.

موضع باشگاه اکنون به محور دور تازه‌ای از رایزنی‌های دیپلماتیک و رسانه‌ای تبدیل شده است. خبرگزاری ورزشی چین «دونگ‌چیودی» به نقل از «اوکی دیاریو» گزارش داد که سخنگوی مرکز ورزش و جوانان گروه رسانه‌ای چین، مالک شبکه تلویزیونی «سی‌سی‌تی‌وی»، به‌صورت علنی توجیهات باشگاه اسپانیایی را رد کرده است.

پاسخ تند رسانه‌های چینی به رئال

این سخنگو در بیانیه خود اعلام کرد: «ما از موضع رئال مادرید مطلع شده‌ایم. دیروز و امروز، رئیس لالیگا و دیگر طرف‌های مرتبط، بارها پیام‌هایی برای سی‌سی‌تی‌وی ارسال کرده و عذرخواهی علنی کرده‌اند. ما معتقدیم اظهارات شرم‌آور امباپه به مردم چین توهین کرده، از خطوط قرمز عبور کرده و از حدود آزادی بیان فراتر رفته است.»

او در ادامه افزود: «امباپه بازیکن رئال مادرید است و این باشگاه مسئولیت سنگینی بر عهده دارد. بنابراین، توجیه رئال مادرید را که مدعی است امباپه «هرگز قصد توهین به کسی را نداشته و گفته است بازیکنان حق دارند دیدگاه‌های شخصی خود را بیان کنند»، نمی‌پذیریم و موضع باشگاه را رد می‌کنیم.»

به این ترتیب، عذرخواهی‌ها و توضیحاتی که تاکنون ارائه شده‌اند، نتوانسته‌اند طرف چینی را متقاعد کنند.

هشدار چین: تا عذرخواهی نکنید، مذاکره‌ای در کار نیست

سخنگوی رسمی گروه رسانه‌ای چین درباره وضعیت همکاری‌های تجاری نیز موضعی بسیار قاطع اتخاذ کرد. رئال مادرید ممکن است تأکید کند که همکاری‌هایش با حامیان مالی چینی طبق روال گذشته ادامه دارد، اما این گروه رسانه‌ای حاضر نیست چنین ادعایی را تأیید کند و به مدیران باشگاه هشدار داده است که نمی‌توانند خشم ایجادشده در پی این ماجرا را نادیده بگیرند.

در بیانیه این گروه آمده است: «در رابطه با ادعای رئال مادرید مبنی بر اینکه همکاری این باشگاه با حامیان مالی چینی تغییری نکرده است، ما این موضوع را تأیید نخواهیم کرد. با این حال، به همه یادآوری می‌کنیم که سخنان و اقداماتی که به مردم چین توهین کنند، طبیعتاً خشم گسترده‌ای را در تمام بخش‌های جامعه چین برمی‌انگیزند. امیدواریم رئال مادرید فریب نخورد. تا زمانی که باشگاه عذرخواهی نکند، تمام گفت‌وگوها متوقف خواهد بود.»

رئال مادرید تلاش می‌کند اظهارات شخصی امباپه را از تعهدات تجاری خود جدا نگه دارد؛ اما این راهبرد برای آرام کردن طرف چینی کافی نبوده است. اکنون طرف چینی خواهان عذرخواهی علنی خود باشگاه است و تا زمان تحقق این خواسته، حاضر به ادامه مذاکرات نیست.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا