ورزش

زارع: باید تقویت شویم، اشتباهات عجیب و غریبمان تمامی ندارد

زارع: باید تقویت شویم، اشتباهات عجیب و غریبمان تمامی ندارد


مازیار زارع، سربی ملوان، پس از شکست مقابل سپاهان، در نشست خبری انتهای بازی شرکت کرد.

به گزارش ایلنا، سرمربی ملوان پس از شکست سنگین چهار بر صفر برابر سپاهان، با رویکردی کاملاً واقع‌بینانه اعتراف کرد که مجموعه تحت هدایتش به‌شدت نیازمند ترمیم، تقویت و بازسازی است و در این میان، حفظ سهمیه در سطح اول فوتبال کشور به عنوان اصلی‌ترین مأموریت آن‌ها دنبال می‌شود. او همچنین ضمن ستایش از کیفیت فنی طلایی‌پوشان اصفهانی، اذعان داشت که گرجی‌های انزلی شانس آوردند با شکستی به‌مراتب فاجعه‌بارتر از این زمین مسابقه را ترک نکردند.

سرمربی ملوان در شروع سخنان خود گفت: نتیجه مشخص است که کدام تیم لایق برد بود، حتی با گل‌های خیلی بیشتر می‌توانستند ببرند و به نظرم خوب باختیم و حتی با گل‌های بیشتر هم می‌توانستیم بازنده باشیم.

زارع درباره روند کلی بازی گفت: متاسفانه اشتباهات عجیب و غریبی می‌کنیم که در نهایت منجر به باخت ما می‌شود و این مدام تکرار هم می‌شود، در اکثر گل‌هایی که خوردیم صاحب توپ بودیم، مالکیت را دادیم، روی گل دوم با پاس بالای پنجاه متر گل زدند که نشان از کیفیت بازیکن، کادر خوب‌شان است.

زارع در پاسخ به سوالی پیرامون علاقه بازیکنان به او گفت: اصلا مهم نیست که بازیکنان به من علاقمند باشند و باید به پیراهن ملوان علاقمند باشند و تمام توان‌شان را بگذارند، قبول دارم که رابطه بین کادر و بازیکن باید طوری باشد که تمام تلاش‌شان را بکنند و همینطور هم هست و تمام تلاش‌شان را می‌کنند ولی اشتباهات زیادی می‌کنیم که منجر به شکست می‌شود. من به باشگاه اعلام کردم که بدون شک نیاز به تقویت داریم تا در لیگ بمانیم.

او در ادامه سخنان خود تاکید کرد: امتیاز گرفتن از سپاهان در اصفهان کار سختی هست آن هم تیم آماده محرم، از هرجای زمین موقعیت گل می‌دادیم و نیاز به تقویت و کار بیشتر داریم و آن چیزی که مشخص است تمام عوامل از ملوان امسال فقط می‌خواهند در لیگ بماند، همچین چیزی را دوست ندارم اما مجموعه و شهر خواستند که ملوان در لیگ بماند.

زارع درباره شرایط کلی ملوان گفت: نمی‌توانیم خودمان را گول بزنیم، باخت‌هایی خواهیم آورد و شاید بیشتر هم بیاوریم، باید جلوی آن را بگیریم که کمتر ببازیم و جلوی سقوط را بگیریم، با تقویت تیم و کنار گذاشتن یک عده ملوان شکل بهتری خواهد گرفت.

زارع در انتها ضمن قدردانی از سپاهان گفت: در تیم ما از لحاظ روحی مریض است، سپاهان هم در اوج آمادگی، با نفرات خوب، با نیمکت خیلی قوی و مربی با دانشی که دارد جلوی آنها سخت است بازی کردن، زمانی که از راه رو استادیوم حرکت می‌کنید تا برسید به رختکن به این نتیجه می‌رسید که چرا جایگاه سپاهان آنجا و جایگاه ما اینجا است و این راهرو سپاهان نشان می‌دهد که چه باشگاه باکیفیتی است و مجموعه‌ این تیم را حمایت می‌کند و در سمت مقابل شرایط ما سخت است و پوررشید به تنهایی نمی‌تواند هزینه کند در فوتبال این اتفاقات قابل پیش‌بینی است.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا