ورزش

شادی بوکا، کابوس روساریو شد!

شادی بوکا، کابوس روساریو شد!


دراماتیک‌ترین اتفاق در هفته پایانی فوتبال آرژانتین رقم خورد؛ گل لحظه آخری بوکا جونیورز، جشن زودهنگام هواداران روساریو سنترال را به تلخ‌ترین شکل ممکن پایان داد.

به گزارش ایلنا، بوکا جونیورز قهرمان آرژانتین شد. این تیم شنبه شب در ورزشگاه لا بومبونرا، در دیداری نفس‌گیر با نتیجه یک بر صفر دفنسا خوستیسیا را شکست داد تا با گل اننر والنسیا در وقت‌های تلف‌شده، در آخرین هفته رقابت‌ها صدرنشین جدول مجموع سالانه شود و عنوان قهرمانی را به دست آورد.

این قهرمانی تنها یک سال پس از جنجال‌هایی به دست آمد که همین عنوان را تحت تأثیر قرار داده بود؛ زمانی که روساریو سنترال به شکلی غیرمنتظره به‌عنوان قهرمان معرفی شد.

والنسیا در دقیقه ۵۰ نیمه دوم و در وقت‌های تلف‌شده موفق شد گل پیروزی‌بخش بوکا را به ثمر برساند و تیمش را به صدر جدول مجموع برساند. بوکا در مجموع دو تورنمنت آغازین و پایانی سال، که به‌ترتیب نیمه نخست و دوم سال را پوشش می‌دهند، بیش از هر تیم دیگری امتیاز کسب کرده بود.

البته تورنمنت دوم همچنان ادامه دارد و مراحل حذفی آن برای تعیین قهرمان این رقابت‌ها در جریان است.

در سوی دیگر، روساریو سنترال پیش از این جشن قهرمانی خود را آغاز کرده بود. این تیم که با نتیجه ۲ بر صفر از استودیانتس ریو کوارتو پیش افتاده بود، شاهد ورود هوادارانش به زمین مسابقه و پیوستن آن‌ها به بازیکنان برای برگزاری جشن شادی بود.

اما ناگهان بوکا ضربه نهایی را وارد کرد. گل والنسیا در لحظات پایانی وقت‌های تلف‌شده، تمام معادلات را تغییر داد؛ گلی که پیروزی و جام قهرمانی را برای بوکا به ارمغان آورد و به انتظار سه‌ساله این تیم برای بازگشت به سکوی قهرمانی پایان داد.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا