ورزش

صعود مدعیان به نیمه‌نهایی رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی

تیم های برتر موفق به حضور در مرحله نیمه نهایی مسابقات بین المللی تنیس ساحلی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین روز از هفته اول رقابت‌های بین المللی تنیس ساحلی با انجام دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی پیگیری شد و تیم‌های برتر به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.

در بخش آقایان و با انجام ۴ دیدار تیم فرهان اهرزاد- امیر علی بنده نژاد با نتیجه ۶-۷ و ۴-۶ تیم کاوه ادیبی – سامیار الیاسی را شکست دادند تیم شهریار اهرزاد- مسعود پیروزی با نتیجه ۰-۶ و۱-۶ مقابل تیم هادی برهانی – همایون حسین زاده به پیروزی رسید. زوج کامبیز درویش نژاد -سامی‌ داوطلب با نتیجه ۱-۶ و۲-۶ از سد تیم میلاد کی مرام ،علی رئیسی عبور کرد و تیم محمد رضا احمدی -آریا فرهی آشتیان با نتیجه ۰-۶ و ۱-۶ مغلوب هویار ملک محمدی – سالار ریاحی شدند.

همچنین در بخش بانوان نیز تیم‌ ساره هژبر- فاطمه سرسنگی با نتیجه ۴-۶ و ۴-۶ از سد تیم مارال چریکی – سارا سید رضایی عبور کرد. ترانه مهران‌- درسا تیموری با نتیجه ۳-۶ و ۱-۶ تیم مریم جعفری -دینا تشکری را شکست دادند. فاطمه حجازی -پریسا جورکش با نتیجه ۳-۶ و ۱-۶ مقابل نازنین انوری طناز طریقت بازی را واگذار کردند و تیم نیلرام دهستانی -پریسا گرزینی با نتیجه ۲-۶ و ۳-۶ مغلوب زوج نیکی ثابتی و نیکو شیرازی فر شدند.

به این ترتیب با مشخص شدن چهره تیم‌های راه یافته به نیمه نهایی، این مسابقات امروز با انجام ۲ راند و معرفی تیم های برتر به پایان خواهد رسید.

در این دوره از مسابقات ۱۷ تیم در بخش آقایان و ۱۳ تیم در بخش بانوان حضور دارند و به مدت ۳ روز برای کسب عنوان قهرمانی به مصاف حریفان‌ خود می‌روند.

این مسابقات از ۲۹ تیر ماه لغایت ۴ مرداد ماه در زمین های ساحلی مازندران برگزار می‌شود.

سرداوری این مسابقات بر عهده مجید گلچین و ندا کاظمی سرداوران نشان سفید کشورمان است.

آگهی
ورزش

صعود مدعیان به نیمه‌نهایی رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی

تیم‌های برتر جواز حضور در مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی را بدست آوردند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، در ادامه برگزاری رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی که در زمین‌های تنیس مجموعه مارینا کیش و پلاژ بانوان در حال برگزاری است، تیم‌های مدعی جواز حضور در نیمه نهایی را کسب کردند.

در دیدارهای بخش بانوان تیم غزاله آذر پرست – مارال چریکی با نتیجه ۳-۶ و ۴-۶ از سد سعیدیان – سوگند ضمیرزاده عبور کردند، زوج ساره هژبر و فاطمه سرسنگی نیز با نتیجه ۶ بر ۳ و ۶ بر ۳ برابر فاطمه حجازی و پریا پارسیان به پیروزی رسیدند. یاسمن حیدری و شیرین سیدیان با نتیجه (۲-۶ و ۱-۶) سوگند اسدی و فریماه نورینانی را شکست دادند و تیم نیکی ثابتی و نیکو شیرازی‌فر با نتیجه (۲-۶ و ۱-۶) زوج نیلوفر قنودی و درنا یگانه را مغلوب کردند.

در بخش آقایان نیز تیم فرهان اهرزاد و امیرعلی بنده نژاد با نتیجه ۶ بر یک و ۶ بر یک زوج کاوه ادیبی و خان‌محمدی را از پیش رو برداشتند. مهدی بازگیر و علی رئیسی با نتیجه (۵-۷ و ۳-۶) زوج مانی منصوری و سینا یگانه را شکست دادند. سالار ریاحی و ملک محمدی با نتیجه ۲-۶ و ۶-۷ تیم کامبیز درویش نژاد و سامی داوطلب را بردند و در نهایت تیم شهریار اهرزاد و مسعود پیروزی با نتیجه ۲ بر یک تیم نوید آبیاری و امیر حسین آسودی را شکست دادند.

این مسابقات امروز با انجام دیدارهای مرحله نیمه‌نهایی و نهایی پیگیری می‌شود. هفته دوم این رقابت‌ها از ۱۰ تا ۱۳ اردیبهشت ماه در زمین‌های تنیس مارینا کیش و پلاژ بانوان آغاز و در حال برگزاری است.

سرداوری این مسابقات در بخش آقایان بر عهده مسیح صلاح سرداور نشان نقره کشورمان است و کسری حجازی مدیریت بازی‌ها را بر عهده دارد، در بخش بانوان نیز لعیا خیام باشی داور نشان سفید کشورمان و سمیرا قدسی به عنوان سرداور و مدیر مسابقات حضور دارند.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا