ورزش

کورتوا سیستم رای‌گیری توپ طلا را زیر سوال برد

کورتوا سیستم رای‌گیری توپ طلا را زیر سوال برد


تیبو کورتوا با ابراز خشم شدید از نرسیدن توپ طلای ۲۰۲۶ به کیلیان امباپه، از خط‌ونشان کشیدن و تمرکز فوق‌ستاره فرانسوی برای رقابت‌های پیش رو خبر داد.

به گزارش ایلنا، تیبو کورتوا، دروازه‌بان بلژیکی رئال مادرید، پس از پیروزی ۳ بر ۲ مقابل آاِک آتن در روز چهارشنبه، در مصاحبه با شبکه «کانال پلاس» اظهار داشت که هم‌تیمی‌اش از ناکامی در کسب توپ طلا عبور کرده است. او همچنین از نحوه رأی‌دهی برخی از روزنامه‌نگاران انتقاد کرد.

کورتوا گفت: «آیا کیلیان از این موضوع عبور کرده است؟ بله، افرادی هستند که رأی می‌دهند، گاهی اوقات درک برخی رأی‌ها دشوار است. بعضی از خبرنگاران او را در بین ۱۰ نفر برتر قرار نمی‌دهند، حتی لامین یامال را هم در نظر نمی‌گیرند، حتی کین را هم… من شیوه رأی‌دادن برخی خبرنگاران را درک نمی‌کنم، اما به هر حال، همیشه همین‌طور است. او تلاش می‌کند تا توپ طلای سال آینده را ببرد، گلزنی را شروع کرده است و ما نیز تلاش خواهیم کرد تا لیگ قهرمانان اروپا یا لالیگا را فتح کنیم.»



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا