دانش و فناوری

اولین مدرسه با چاپ سه بعدی جهان در کشور مالاوی آفریقا ساخته شد

شرکت CDC گروپ انگلیس با همکاری شرکت ساخت و ساز بین‌المللی LafargeHolcim از فناوری جدید خود برای ساخت اولین مدرسه چاپ سه بعدی در کشور مالاوی در آفریقا استفاده کردند.

۱۴Trees اقدامی مشترک از سوی CDC Group انگلیس و شرکت LafargeHolcim است که می‌خواهد به حل مشکل کمبود خانه در آفریقا کمک کند. این گروه برای ساخت دیوار سازه‌های خود از یک اکسترودر بزرگ کمک می‌گیرد و بعد کارگران ماهر مواردی مثل پنجره‌ها، درها و سقف را به آن اضافه می‌کنند.

یونیسف می‌گوید مالاوی علاوه بر کمبود خانه با کمبود شدید مدرسه روبروست و تخمین زده شده که احداث ۳۶ هزار کلاس درس در این کشور حدود ۷۰ سال طول بکشد. ولی ۱۴Trees باور دارد که می‌تواند این شکاف را با کمک چاپ سه‌بعدی در حدود ۱۰ سال پر کند.

اولین مدرسه ۱۴Trees در منطقه «سلیما» ساخته شده و چاپ دیوارهای آن ۱۸ ساعت زمان برده است. این دیوارها بعدا به روستایی در منطقه «یامبی» منتقل و تکمیل شده‌اند. این مدرسه از ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد) شروع به کار کرده و حالا میزبان دانش‌آموزان است.

«جولیانا چیکاندیلا»، یکی از مشاوران تحصیلی مالاوی می‌گوید: «ما قبلا در منطقه یامبی ۱۲ مدرسه داشتیم، ولی حالا با این مدرسه چاپ سه‌بعدی ۱۳ مدرسه داریم. به منظور افزایش منابع تحصیلی برای کودکان به حداقل چهار مدرسه ابتدایی دیگر در منطقه یامبی نیاز داریم، ولی در مجموع چیزی حدود ۵۰ مدرسه برای همه ساکنان این منطقه لازم است. از کیفیت ساخت این ساختمان شگفت‌زده شدم. دوام و طراحی آن فضا و امکاناتی را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهد که پیش‌تر وجود نداشت. حالا آموزش و یادگیری می‌تواند درون و بیرون کلاس انجام شود.»

گروه CDC مدعی است که با این روش می‌تواند بسیار بهینه‌تر ساخت و ساز کند و رد پای زیست‌محیطی خود را ۵۰ درصد کاهش دهد. ۱۴Trees اواخر پارسال فعالیت در آفریقا را شروع کرد و اخیرا نخستین خانه مقرون به صرفه خود را هم ظرف ۱۲ ساعت در این منطقه چاپ کرده است.

با ساخت اولین مدرسه چاپ سه‌بعدی در مالاوی، ۱۴Trees حالا به دنبال انجام پروژه‌های مشابه در کنیا و زیمباوه خواهد رفت. یک مدرسه چاپ سه‌بعدی هم برای ماداگاسکار در نظر گرفته شده که احداث آن از دنباله سال آغاز می‌شود.

دیجیاتو

آگهی

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا