بین الملل

تجمع اعتراضی مهاجران افغانستانی مقابل سفارت آمریکا در ماداگاسکار


برخی از مهاجران افغانستانی مقابل سفارت آمریکا در پایتخت ماداگاسکار تجمع کرده و خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده‌های خود پس از سال ها انتظار شدند.

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، برخی از مهاجران افغانستانی نسبت به صدور ویزا و عدم دسترسی به امکانات اولیه مقابل سفارت آمریکا در ماداگاسکار تجمع کردند.

الجزیره گزارش داد: برخی از مهاجران افغانستان مقابل سفارت آمریکا در  پایتخت ماداگاسکار تجمع کرده و خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده‌های خود پس از سال‌ها انتظار شدند.

معترضان می‌گویند که درخواست انتقال به آمریکا طی سال 2019 میلادی را به اداره مهاجرات این کشور ارسال کرده و تنها طی دو ماه گذشته مصاحبه‌ای با آنها انجام شده است. 

این افراد اعلام کردند قرار بود طی یکماه تکلیف این افراد مشخص شود، اما تاکنون اقدامی در این راستا صورت نگرفته  و نمایندگی دیپلمایتک آمریکا نیز در این خصوص پاسخگو نیست. 

بهار، سخنگوی این  معترضان به الجزیره گفت: «ما از سال 2019 به گروگان گرفته شدیم و تا زمانی که به سوالات ما پاسخ مشخص داده نشود، دست اعتراض برنخواهیم برداشت.»

این افراد می‌گویند که در زمان حضور آمریکا و ناتو در افغانستان با نظامیان این کشور همکاری داشته و در حال حاضر فراموش شدند. 

به گزارش الجزیره، این مهاجران که برای دریافت ویزای آمریکا به ماداگاسکار سفر کردند، اجازه کار نداشته و کودکان آنها از حقوق آموزش و خدمات درمانی محروم هستند.

الجزیزه گزارش داد که ماداگاسکار به رغم حمایت از پناهجویان اما قانون مشخصی برای ارائه خدمات اجتماعی به مهاجران ندارد و از سوی دیگر اقتصاد این کشور به دلیل شیوع کرونا متاثر شده و 77 درصد جمعیت این کشورد ر حال حاضر در فقر زندگی میکنند. 

با این وجود، اداره مهاجرت آمریکا گفته که انباشت پرونده‌های مهاجران به علت محدودیت‌های کرونا و سرازیر شدن پناهندگان اوکراینی، کار رسیدگی به درخواست متقاضیان مهاجران افغانستان را بسیار دشوار کرده است. 

الجزیزه نوشت: آمریکا برای پناهجویان افغانستانd که به صورت مستقیم با نظامیان یا شرکت‌های این کشور در افغانستان همکاری کردند، ویزای ویژه مهاجرات صادر می‌کند، اما برای رسیدن این افراد به آمریکا موانع بی شماری وجود دارد. 

رسانه آمریکایی: دولت بایدن اکثر درخواست های مهاجران افغان را رد می‌کند

این در حالی است که یک رسانه آمریکایی به وضعیت اعطای پناهندگی به مهاجران افغانستان پرداخته و گفته است که دولت بایدن اکثر درخواست مهاجران را رد می‌کند. 

سی‌بی‌سی نیوز در گزارشی نوشت: آمریکا پس از تسلط طالبان بر افغانستان بیش از 124 نفر از شهروندان خارجی و همکاران افغان را که در طول 20 سال جنگ در این کشور با نظامیان آمریکایی همکاری کرده بودند را در بحبوحه فرودگاه کابل از این کشور خارج کرده است. 

به نوشته این رسانه، اما به دلیل بحران پیش آمده در فرودگاه کابل بسیاری از شهروندان افغانستان که صلاحیت خروج داشتند قادر به ترک کشور خود نبوده و در حال حاضر در این کشور اقامت دارند و بسیاری از این افراد درخواست پناهندگی به آمریکا برای صدور ویزای بشردوستانه دادند. 

سی بی سی نیوز نوشت: پس از خروج نیروهای آمریکایی تاکنون 46 هزار نفر برای ویزای بشردوستانه و مهاجرت به آمریکا درخواست دادندو دولت آمریکا نیز 90 درصد از این درخواست ها را رد کرده است. 

انتهای پیام/ ر


منبع خبرگزاری فارس

آگهی
دکمه بازگشت به بالا