سیاسی

چهار تجربه مهم تاریخی که در انتخابات ۱۴۰۰ باید از آن عبرت گرفت

اراک- عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم گفت: تجربه انتخابات در کشور به ما چند گزاره را نشان می دهد که می‌توان از آن برای انتخابات ۱۴۰۰ عبرت گرفت.

حجت الاسلام احمد رهدار، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ملاک‌ها و معیارهای لازم برای انتخاب اصلح، اظهار کرد: آنچه که در انتخابات و انتخاب فرد اصلح مهم است تجربه تاریخی است که کسب کرده‌ایم. کشور ما جز کشورهایی است که میانگین برگزاری انتخابات را در حد بالایی را تجربه کرده است و ماحصل این تجربه وقتی مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد به ما چند گزاره را نشان می‌دهد.

توجه به فرمایشات امام و رهبر انقلاب در مقوله انتخابات ضررهای احتمالی را دفع می‌کند

وی ادامه داد: این گزاره‌ها عبرت‌های ما می‌شود که در انتخابات ۱۴۰۰ رعایت کنیم، گزاره اول این است که در هر موضوع و به هر میزانی که به فرمایش امام راحل و رهبر انقلاب گوش دادیم، ضرری به ما نرسید و مصون ماندیم ولی عکس آن موضوع به هر میزانی که به فرمایشات و رهنمودهای این ۲ بزرگوار کم توجهی کردیم، ضرر بزرگی دامن گیر کشور شده است.

در صدای جمع و عموم خیری نهفته است

عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم تصریح کرد: گزاره دوم در انتخابات این است که بطور کلی در صدای جمع و عموم یک خیری نهفته است، سیاست انتخاباتی ما باید به گونه‌ای جهت گیری شود که در واقع در مقابل مطالبه، خواست و مهمتر نیاز عمومی مردمی قرار نگیرد مردم ما در وجه عمومی خودشان نشان داده است که مطالبات به حقی داشته‌اند که این مطالبات به حق در پرتوی انقلاب و دین بوده است.

وی با بیان اینکه کشور ما نیاز به رئیس جمهور اشرافی ندارد، گفت: کشور ما نیاز به رئیس جمهوری دارد که از جنس مردم باشد، درد مردم را بداند و اقشار مختلف مردم را درک کند و سبک زندگی رئیس جمهور با زندگی مردم تفاوت چندانی نداشته باشد.

رهدار گفت: اگر مردم کشورمان بدانند که مسئولین مثل خودشان دارند زندگی می‌کنند و درد مردم را دارند، در حوادث و مشکلات کشور با مسئولین همراهی می‌کنند و با کمک هم تلاش می‌کنند که مشکلات را برطرف کنند.

کنش انتخاباتی همسو با خواست دشمنان نظام به کشور آسیب می‌رساند

عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم با اشاره به اینکه گزاره سوم تجربه است، گفت: هر گاه در بستر انتخابات سیاسی به دشمنان نظام که در رأس آن آمریکا، اسرائیل، آل سعود و غیره گوش فرا دادیم و کنش سیاسی مان را همسو با خواست آنان جهت دادیم، ضرر کرده‌ایم، دلالت این جمله در حوزه انتخابات سیاسی این می‌شود که ما به نامزدی که برنامه اش برنامه‌ای غربی است، خودش، فکرش و اطرافیانش غربی است، امیدش را به خارج از ظرفیت داخلی کشور و غرب بسته است به این رأی ندهیم.

وی ادامه داد: از مشروطه تاکنون بیش از صد سال بارها بارها تجربه کرده‌ایم که هر گاه دل به کانون‌های بیگانه بسته‌ایم ضرر کرده‌ایم.

نباید در انتخابات صرفاً بر اساس بازی‌های رسانه‌ای تصمیم گرفت

رهدار عنوان کرد: گزاره چهارم و تجربه‌ای کسب کرده‌ایم در انتخابات نباید صرفاً بر اساس بازی‌های رسانه‌ای تصمیم گرفت باید با درک قابل قبولی از ماهیت کنش رسانه باید تصمیم بگیریم. تجربه نشان داده دلیل اینکه امپریالیست رسانه در اختیار دشمنان است اگر تمام قضاوتمان را روی امتداد نتیجه گیری رسانه‌ها از جمله شبکه‌های اجتماعی بگذاریم به اشتباه می‌افتیم.

عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم در پایان بیان کرد: ما ضمن اینکه سواد رسانه‌ای باید داشته باشیم باید حواسمان باشد که رسانه‌ها جهت دارند و جهت رسانه به معنای عام و کلامش ضرورتاً توجه به منافع مردم و ملت ما نیست به همین دلیل ما باید با درک رسانه‌ای قوی از این مساله عبور کنیم.

خبرگزاری مهر

آگهی

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا