شهرستان ها

​ساسان خوبیاری با رأی قاطع مجمع، سکاندار کشتی فارس شد

​ساسان خوبیاری با رأی قاطع مجمع، سکاندار کشتی فارس شد
کشتی فارس شد" width="" height="800">


ساسان خوبیاری با کسب اکثریت آرای مجمع انتخاباتی هیأت کشتی استان فارس، برای ریاست این هیأت انتخاب شد تا مسئولیت هدایت کشتی استان را در دوره جدید برعهده بگیرد.

به گزارش ایلنا،  مجمع انتخاباتی هیأت کشتی استان فارس امروز شنبه در مجتمع فرهنگیان شیراز با حضور عبدالمجید دوراندیش، مدیرکل ورزش و جوانان فارس به‌عنوان رئیس مجمع و سعید یوسفی، دبیر فدراسیون کشتی برگزار شد.

در این انتخابات، سید سیروس حیدری، ساسان خوبیاری، سیروس قنبری، کاظم ناصر، همایون همای‌پور و حامد یوسفی باصری برای تصدی ریاست هیأت کشتی استان نامزد شده بودند.

در جریان رأی‌گیری، ساسان خوبیاری با کسب ۱۹ رأی از مجموع ۲۴ رأی مأخوذه به‌عنوان رئیس جدید هیأت کشتی فارس انتخاب شد. کاظم ناصر پنج رأی به دست آورد و حامد یوسفی باصری نیز موفق به کسب رأی نشد.

همچنین سیروس قنبری و همایون همای‌پور پیش از آغاز رأی‌گیری از ادامه رقابت انصراف دادند و سید سیروس حیدری نیز در این مجمع حضور نیافت.

سعید یوسفی، دبیر فدراسیون کشتی، در این مجمع ضمن ابلاغ پیام تقدیر علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی، از حاضران قدردانی کرد و با اشاره به روند برگزاری انتخابات گفت: این یکی از متمدن‌ترین مجامعی بود که در آن حضور داشتم؛ نامزدها در کمال احترام انتقادات خود را مطرح کردند و برنامه‌هایشان را ارائه دادند.

وی در عین حال خواستار اختصاص زمان بیشتر به نامزدها برای تشریح برنامه‌های خود در مجامع انتخاباتی آینده شد.

دبیر فدراسیون کشتی با تبریک انتخاب خوبیاری به‌عنوان رئیس جدید هیأت کشتی فارس، از سایر نامزدها خواست در کنار رئیس منتخب قرار بگیرند و برای تعالی و شکوفایی کشتی استان همکاری کنند.

اختلافات داخلی نباید آینده کشتی فارس را قربانی کند

مدیرکل ورزش و جوانان فارس نیز با تبریک انتخاب رئیس جدید هیأت کشتی، از نامزدهای انتخابات خواست رقابت انتخاباتی را به رفاقت و همدلی تبدیل کنند.

عبدالمجید دوراندیش، با اشاره به جایگاه کشتی در فرهنگ ایرانی اظهار کرد: کشتی علاوه بر تقویت جسم، روحیه پهلوانی و جوانمردی را نیز در انسان زنده می‌کند و انتظار ما این است که رقابتی که اکنون به پایان رسیده، جای خود را به رفاقت و همدلی بدهد.

مدیرکل ورزش و جوانان فارس با اشاره به تجربه برخی رشته‌های ورزشی که اختلافات داخلی به فعالیت آنها آسیب زده است، افزود: اگر واقعاً دلمان برای کشتی و جوانان این رشته می‌سوزد، باید برادرانه به یکدیگر کمک کنیم.

دوراندیش از خوبیاری خواست از تمام ظرفیت‌های موجود در استان برای توسعه کشتی استفاده کند و گفت: توجه به کشتی پایه، استعدادیابی، توسعه متوازن در شهرستان‌ها و مناطق دوردست، تکریم پیشکسوتان، حمایت از مربیان و داوران و فراهم کردن زمینه حضور کشتی‌گیران فارس در تیم‌های ملی باید در اولویت برنامه‌های هیأت قرار گیرد.

وی همچنین استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، خیران و مسئولیت‌های اجتماعی را برای توسعه این رشته ضروری دانست و تأکید کرد: اداره‌کل ورزش و جوانان فارس در چارچوب وظایف قانونی خود از هیأت کشتی حمایت خواهد کرد.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا