شهرستان ها

نظام مسائل محلات استان کرمان احصا شد

کرمان – مدیر کل تبلیغات اسلامی کرمان با اشاره به احصای نظام مسائل محلات استان کرمان گفت: با اجرای طرح «محله همدل» ۲ هزار و ۴۸۰ مسئله ثبت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامحسین حقانی صبح سه شنبه در نشست خبری به مناسبت سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این سازمان یکم تیرماه با حکم امام خمینی (ره) و ریاست شهید حقانی آغاز به‌کار کرد و در زمان‌های مختلف منشأ تحول‌های خاص بوده است.

وی تلاش سازمان تبلیغات را تحقق همان مفهومی دانست که رهبری از تبلیغ بیان کرده‌اند، یعنی هدایت ذهن‌ها برای تفاهم با مردم و ورود مردم به عرصه مسئولیت و افزود: هم اکنون دغدغه‌های اجتماعی علاوه بر دغدغه‌های فرهنگی به مجموعه‌ها منتقل شده است و رویکرد سازمان تبلیغات هم در کل کشور به این سمت پیش رفته است.

حجت الاسلام حقانی با اشاره به مردم نهاد بودن سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در سازمان تبلیغات اسلامی اصل کار را مردم انجام می‌دهند و ما تلاش می‌کنیم تسهیل گر و هدایت گر باشیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمان فعالیت گسترده محله محور برای بزرگداشت حاج قاسم در سالروز شهادت شهدای مقاومت، کمک‌های مومنانه و حضور مردم در بیمارستان‌ها را از جمله کارهای خوب مردمی اداره کل تبلیغات اسلامی دانست.

حجت الاسلام حقانی بیان کرد: سال گذشته شاید علی الظاهر اجتماعات مذهبی تعطیل شد اما کیفیت بالاتر، بلوغ و انگیزه بیشتری در کانون‌ها و هیئت‌های مذهبی و در رویکرد اجتماعی آنها شاهد بودیم که شاید اگر کرونا نبود اینقدر سریع اتفاق نمی‌افتاد..

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان گفت: یکی از شاخص ترین طرح‌های انجام شده توسط سازمان تبلیغات، طرح «محله همدل» با رویکرد کمک‌رسانی و فعالیت‌های اجتماعی است.

وی گفت: با اجرای این طرح یک هزار و ۳۰۰ محله ثبت آمار را انجام دادند و محلات با انگیزه خودشان، ۲ هزار و ۴۸۰ مورد را به عنوان مسائل طرح کرده و قول دادند که با ظرفیت مردمی آنها را حل کنند.

حجت الاسلام حقانی این مسائل متفاوت و متنوع بودند که راه اندازی کارگاه‌های اشتغال زایی کوتاه مدت برای افراد محله، در اختیار گذاشتن آرد برای نان پختن، ایجاد سامانه‌هایی برای فروش محصولات، خرید محصولات کشاورزی، در اختیار قرار دادن زمین برای کشاورزی، آزادسازی زندانیان از جمله مهمترین این مسائل بوده است. در این طرح هر محله چالش‌های خود را در نظر گرفته است. سعی کردیم محلات را به سمت ازدیاد نسل پیش ببریم. نکته مثبت این بود که نظام مسائل محلات احصا شد..

راه اندازی ستاد مرکزی گسترش مکتب حاج قاسم در کرمان

وی راه اندازی شورای تعالی مساجد در کرمان را یکی دیگر از کارهای شاخص عنوان و اظهار کرد: بحث مساجد جدی است و متولیان زیادی دارد و در نتیجه شورای تعالی مساجد ایجاد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان ادامه داد: با راه اندازی شورای تعالی مساجد ساختاری جدی برای هماهنگی و هم افزایی دستگاه‌های متولی در ساختار مساجد و انتصابات ائمه جماعات و هیئت امنا مساجد اتفاق افتاد که این هماهنگی اثرات خوبی خواهد داشت.

وی یکی از برکات شورای تعالی مساجد را شورای ائمه جماعات شهرستان‌ها دانست که در حال شکل گیری است و افزود: در طرح شهید سلیمانی وزارت بهداشت، مساجد نشان دادند که می‌توانند اثرگذار باشند. انشاالله تا پایان سال در همه شهرهای استان، هم شورای تعالی مساجد و هم شورای ائمه جماعات راه اندازی می‌شود. دغدغه دیگر این بود که برخی نهادها می‌خواستند در مساجد فعالیت کنند که با تشکیل شورای تعالی مساجد امکان هماهنگی بهتر آن میسر شد.

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان ترویج مکتب حاج قاسم را اولویت اول امسال این سازمان توصیف کرد و گفت: ستاد مرکزی گسترش مکتب حاج قاسم در کرمان شکل می‌گیرد و برنامه سالانه آن با محوریت استان کرمان در جوار مزار این شهید انجام می‌شود که روایت گری، اعزام مبلغ، تولید درسنامه ها، تطبیق وصیت نامه سردار با حوادث روز در قالب این اقدام دیده شده است.

حجت الاسلام حقانی بیان کرد: دومین اولویت توانمندسازی طلاب و روحانیون و آموزش آنها در حوزه تبلیغ و دغدغه سوم حضور در رسانه با هدف تبلیغ با همان مفهومی که رهبری فرمودند یعنی برای هدایت ذهن‌ها برای تفاهم با مردم است.

حجت الاسلام حقانی با اشاره به ثبت بیش از ۲ هزار هیئت مذهبی در کرمان گفت: ۲۸۷ روحانی مستقر در مناطق مختلف استان کرمان حضور دارند. با تفاهم نامه با بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان، ۴۰ روحانی مستقر در قلعه گنج، ۶۰ روحانی مستقر در ذهکلوت حضور دارند و با همکاری با بنیاد علوی، امکان افزایش این ظرفیت فراهم شده است.

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان در مورد مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا گفت: تعداد این مدارس در کرمان به ۱۰ مدرسه رسیده است که در سال گذشته ۸ مدرسه بوده است و امسال نیز در صدد ساخت ۶ مدرسه دیگر در سیرجان، منوجان، کرمان، ریگان و زرند هستیم. این مدارس هم اکنون در دوره‌های اول و دوم در حال راه اندازی است.

وی دغدغه اصلی ساخت این مدارس را مکان دانست که باید با کمک خیرین انجام شود و گفت: با تفاهم نامه انجام شده با آموزش و پرورش می‌توانیم تا پایان ۱۴۰۲ در همه شهرستان‌ها، مدرسه صدرا داشته باشیم. ثمره این مدارس ورود افراد به حوزه است، مجوز برای پوشش دادن سایر رشته‌ها را نیز دریافت شده است اما دغدغه پرورشی در این مدارس بیشتر است.

خبرگزاری مهر

آگهی

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا