جامعه

حوادث غزه نظم جدید جهان را بشارت می‌دهد

حجت الاسلام حاج علی اکبری:

نماینده ولی فقیه در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: اتفاقاتی که در سطح منطقه ما در حال وقوع است حلقه‌های تکمیلی مجموعه رویدادهایی است که نظم جدید جهانی را بشارت می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین مهرواره هیأت‌های دانش آموزی انصارالمهدی (عج) از صبح امروز در دانشگاه علامه طباطبایی آغاز شد.

چند سالی است که هیئت‌های دانش آموزی با نام انصارالمهدی (عج) در مدارس سراسر کشور با همت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان فعال بوده و محفلی صمیمی برای دانش آموزان است.

حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان در این مراسم با اشاره به حوادث اخیر در غزه گفت: به لطف خدا در منطقه مقاومت فلسطین اتفاقاتی در حال رخ دادن است. اتفاقاتی که در سطح منطقه ما در حال وقوع است حلقه‌های تکمیلی مجموعه رویدادهایی است که نظم جدید جهانی را بشارت می‌دهد.

حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه نگاه ما به حوادث نگاه عمیق‌تری است؛ گفت: خوشبختانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی از مدت‌ها قبل این نگاه عمیق را نسبت به مسائل داشته است مبانی خود را مبتنی بر رهنمودهای حکیمانه امام راحل و رهبر انقلاب طراحی کرده است.

وی بیان داشت: به همین خاطر ما در اتحادیه انجمن‌های اسلامی، همواره به تحولات و تغییراتی که در نظم جدید جهانی اثر گذار است توجه داشته‌ایم و همواره به آرمان‌های انقلاب اسلامی که تضعیف محور استکبار و تقویت جریان عمومی مستضعفین در جهان است کاملاً توجه کردیم. این آرمان کاملاً برگرفته است مبانی الهی، دینی و عرفانی ماست. تمام معارف اسلامی ما حول محور مهدویت و ظهور حضرت حجت است.

نماینده ولی فقیه در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: در گفتمان مهدویت عموم مردم و ملت‌های مستضعف و تحت ستم قرار گرفته شده باید مورد توجه ما باشد. در گفتمان مهدویت دیگر دسته‌بندی اعتقادات ملت‌های جهان وجود ندارد. همه انسان‌های تحت ستم قرار گرفته شده ذیل مفهوم مستضعف قرار می‌گیرند.

حجت الاسلام حاج علی اکبری خاطر نشان کرد: یک معنای دیگر مستضعفین هم ناظر به افراد تحت ستم قرار گرفته‌ای است که می‌توانند هدایت بشری به سوی خوشبختی را داشته باشند و برای سعادت بشریت برنامه‌هایی را تنظیم کنند. در قرآن هم وقتی صحبت از مستضعف به میان می‌آید هر دو معنای آن در آن وجود دارد. در آیه و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا خداوند اشاره می‌کند که به مستضعفانی که می‌توانند رهبری جامعه را برای رسیدن به سعادت بشری به دست بگیرند؛ منت بگذارد و رهبری را به آنان اعطا کند.

در حال تکمیل

آگهی
دکمه بازگشت به بالا