جامعه

محمد تلواری؛ از کمک به زوج های جوان تا تجهیز بیمارستان


مردم بیرجند به این حسینیه از ته دل اعتقاد دارند. اینجا تنها مکانی برای سوگواری نیست و قصد ما همیشه این بوده که به تاسی از اهل بیت و مولای مان امیرالمومنین از نیازمندان دستگیری کنیم و یاری رسان خانواده هایی باشیم که عزیز بیماری در خانه دارند و از پس هزینه های درمان او برنمی آیند.

گروه جامعه خبرگزاری فارس – چند سالی می‌شود که چشم امید نیازمندان بیرجند به یکی از حسینیه های سالخورده یکی از محله های قدیمی گره خورده است. حسینیه‌ای که قدمت آن به ۹۰ سال پیش می‌رسد و محمد تلواری  آن را به عنوان مهد خاطرات کودکی‌اش معرفی می‌کند. اکنون کمک مومنانه در این مکان مقدس گسترش پیدا کرده و حالا موسسه خیریه ای که در دل آن پا گرفته گره گشای بیماران و زوج های جوان شده است. امسال با کمک خیرین این  هیات ۵۵ میلیون تومان برای درمان بیماری‌های خاص، ساخت  ۳۳ واحد مسکونی برای زوج های جوان‌، جمع آوری۶۵۰ میلیون تومان برای تجهیزات پزشکی و جمع‌آوری ۳۵۴ میلیون تومان برای سبد غذایی هزینه کرده است.

***کاربری حسینیه‌ها تنها برگزاری مراسم سوگواری نیست

حاج آقا تلواری از پیشینه نیکوکارانی که در این هیئت گره‌گشایی ها کرده‌اند برای‌مان می‌گوید :«مردم بیرجند به این حسینیه از ته دل اعتقاد دارند. اینجا تنها مکانی برای سوگواری نیست و قصد ما همیشه این بوده که به تاسی از اهل بیت و مولای مان امیرالمومنین از نیازمندان دستگیری کنیم و یاری رسان خانواده هایی باشیم که عزیز بیماری در خانه دارند و از پس هزینه های درمان او برنمی آیند.»

***۳۳ واحد مسکونی برای زوج های نیازمند

عضو هیئت امنای حسینیه خیران می گوید در اساس نامه حسینیه ما کارهای خیریه گنجانده شده است و هرجا نیاز باشد خوشبختانه خیریان هستند که کمک می‌کنند تا کار خیر زمین نماند: «کارهای خیر ما تنوع زیادی دارد  مثلا امسال علاوه بر طبخ غذا در ماه مبارک رمضان شبی ۳ هزار غذا در حاشیه شهر و بین مستمندان توزیع کردیم. ساختمان چندطبقه‌ای که برای موسسه ساختیم علاوه براینکه سالن های زیادی برای عزاداری و همایش و پذیرایی  دارد ۲  طبقه با ۲۵۰۰ متر مساحت نیز داشت که بیکار مانده بود. این طبقات را به  ۳۳ واحد مسکونی  با متراژ کم تبدیل کردیم تا زوج های نیازمندای که توانایی اجاره خانه ندارند در این سوئیت ها زندگی مشترک خود را آغاز کنند. ما به این امر باور داریم که تسهیل گری در امر ازدواج و هزینه های آن می تواند مشوق جوان ها برای ازدواج و فرزندآوری باشد و این برنامه حسنه  را نیز در این حسینیه آغاز کرده ایم .»

***تامین تجهیزات پزشکی برای درمانگاه های خیریه

 «از طریق خانواده هایی که بیماران کلیوی داشتند متئوجه شدیم که درمانگاه ها و بیمارستان های شهر مان در زمینه تجهیزات پزشکی بیماران خاص دچار کمبود شده اند .صبر کردن جایز نبود. و این موضوع را در جمع خیران مطرح کردیم و خدا را شکر این صالحات و باقیات هم به  این عزیزان توفیق شد و دستگاه های متعددی را برای این مراکز درمانی تهیه کردیم.»

حاج آقا تلواری این ها را می گیود و به مبالغی که از سوی حسینیه شان به این بیمارستان ها اهداء شده اشاره می‌کند:«از طرف موسسه خیریه مان تعداد ۱۵ قلم تجهیزات پزشکی به قیمت بیش از ۶۵۰ میلیون تومان به بیمارستان بیماری‌های خاص و دیالیزی‌ها هدیه کرده‌ایم. در کنار این مبلغ ۵۵ میلیون تومان برای درمان بیماریهای خاص  هزینه شد تا شاید قدم کوچکی برای کاستن آلام و دردهای همشهری هایی که این بیماری ها را دارند برداشته باشیم. خوشبختانه توجه خیران به ادامه این روند رضایت بخش است و به زودی با خرید تجهیزات نوین یاری رسان درمانگاه هایی خواهیم شد که محل مراجعه خانواده بیماران نیازمند هستند. تلاش ما در این راستاست که به فرموده مقام معظم رهبری این خانواده ها جز بیماری عزیزان شان دغدغه دیگری نداشته باشند. متاسفانه هزینه درمان این بیماری ها بسیار بالاست و اگر خیران به کمک این خانواده ها نیایند درد های آنان چند برابر می شود.»

***هر که از پول گذشت از پل گذشت

قدیمی‌ها مثلی داشتند که می‌گفت هر که از پول گذشت از پل های سخت تر هم به آسانی عبور می کند و عاقبت به خیر می شود. حاج آقا تلواری می‌گوید اعتقاد زیادی به این ضرب المثل دارد: «هر که وارد این حسینیه می شود عشق و اراداتی به سالار شهیدان دارد و از او طلب گره‌گشایی می‌کند. به گمان من آن هایی که به این اماکن می آیند تا دردی از مشکلات مردم دوا کنند عاشق‌تر هستند. هر که عاشق تر باشد از جان و مال خود برای پاسداشت سیره اهل بیت می‌گذرد و هر که عاشق تر باشد بیشتر می بخشد. این را هم بگویم که بخشندگی به جیب پر از پول نیست.»

تلواری برای مان می گوید که در جریان کمک مومنانه بیش از ۳۰۰ میلیون تومان برای تهیه ارزاق نیازمندان از مردم معمولی کوچه و بازار کمک رسیده است:«جوان هایی بودند که آه در بساط نداشتند اما پای کار کمک به نیازمندان آمدند و در بسته بندی و رساندن این بسته های معیشتی به خانوار های نیازمند کمک حال ما شدند. سید الشهدا کمک حال زندگی آن ها خواهد بود. دلخوشی ما در این روزهای سخت دیدن همین لحظه هاست که پیر و جوان و دارا و ندار در حسینیه به عشق امام حسین (ع) دور هم جمع می شوند و برای کمک به نیازمندان لبیک می‌گویند. تا عشق به مکتب حسین (ع) ادامه داشته باشد بیرق این کارهای خیر هم روی زمین نمی‌ماند.»

انتهای پیام/


خبرگزاری فارس

آگهی

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا