جامعه

۶ وزیر از زمان تصویب سند تحول آمده و رفته‌اند


دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: از زمان تصویب سند تحول آموزش و پرورش، ۶ وزیر آمده و رفته اند، با توجه به بی ثباتی مدیریتی، اجرای چنین اسنادی مشکل است و تا امروز هم شورای عالی سندتحول را زنده نگه داشته است.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محمود امانی طهرانی در آیین بزرگداشت یکصدمین سال تاسیس شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه نقطه شروع شورای عالی آموزش و پرورش، مدرسه دارانی بودند که سد را شکستند و آموزش و پرورش نوین را وارد کشور کردند گفت: در سال ۱۲۷۵ سنگ بنای آموزش و پرورش نوین نهاده شد. در سال ۱۳۰۰ قانون تشکیل شورای عالی معارف به تصویب رسید و در سال ۱۳۴۷ شورای عالی آموزش و پرورش اولین جلسه اش را با همین نام برگزار کرد.

وی افزود: شورای عالی آموزش و پرورش یک نهاد اصیل است و یک سرمایه ملی به شمار می آید.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از سرمایه های شورای عالی استقلال و دیگری اتقان مصوبات و تصمیمات است گفت: این شورا همواره از مصوبات شتاب زده پرهیز کرده است. مذاکرات شورای عالی از جنس مذاکرات قابل افتخار است و افرادی وارد شورای عالی آموزش و پرورش می‌شوند که بسیار پخته اظهارنظر می‌کنند. 

امانی طهرانی ادامه داد: شورای عالی آموزش و پرورش تا حد زیادی از انجام امور بدون پیوست پژوهشی پرهیز کرده است. 

وی با اشاره به اینکه عمده مصوبات شورای عالی متقن و موثر بوده اند گفت: بزرگترین دستاورد شورای عالی آموزش و پرورش، سندتحول بنیادین است که بارها مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز انتظارات جدیدی از شورای عالی آموزش و پرورش ایجاد شده است اظهار کرد: درک مسئله، ترسیم دقیق صورت مسئله و حل مسئله از این جمله است.

از زمان تصویب سند شش وزیر آمده و رفته اند، با توجه به بی ثباتی مدیریتی، اجرای چنین اسنادی مشکل است و تا امروز هم شورای عالی سندتحول را زنده نگه داشته است.

امانی طهرانی ادامه داد: بسیاری معتقدند که شورای عالی مجری اجرای سندتحول است درحالی که اینگونه نیست و برعهده آموزش و پرورش است. ترسیم دقیق صورت مسئله ها و پیشنهاد راه حل های موثر از چالش های جدید پیش روی شورای عالی آموزش و پرورش است.

انتهای پیام


خبرگزاری فارس

آگهی
دکمه بازگشت به بالا