ورزش

اخراج وحشتناک مدافع قرضی آژاکس!

اخراج وحشتناک مدافع قرضی آژاکس!


گاستون آویلا با تکلی خطرناک و خشن روی دروازه‌بان حریف، در دیدار حساس روساریو سنترال مقابل استودیانتس ریو کوارتو مستقیماً از زمین اخراج شد.

به گزارش ایلنا، گاستون آویلا، مدافع روساریو سنترال که به‌صورت قرضی از آژاکس در این تیم بازی می‌کند، شامگاه شنبه در رقابت‌های لیگ برتر آرژانتین با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد. این بازیکن با تکلی بسیار خشن روی دروازه‌بان استودیانتس ریو کوارتو، صحنه‌ای خطرناک را رقم زد.

روساریو سنترال پس از پیروزی ۲ بر صفر مقابل استودیانتس ریو کوارتو، عملاً خود را قهرمان رقابت‌ها می‌دانست. بازیکنان و هواداران این تیم در ورزشگاه به شکلی پرشور به جشن و شادی پرداختند و گروهی از تماشاگران نیز وارد زمین مسابقه شدند.

در همین حال، عده‌ای دیگر با نگرانی دقایق پایانی دیدار بوکا جونیورز را دنبال می‌کردند. در دقیقه ۹۶ و در حالی که تقریباً آخرین ضربه بازی به شمار می‌رفت، اننر والنسیا برای بوکا گلزنی کرد تا نتیجه مسابقه یک بر صفر شود.

این گل باعث شد بوکا جونیورز، نه روساریو سنترال، عنوان قهرمانی را به دست آورد. برخی از هوادارانی که وارد زمین شده بودند، در همان لحظات از این خبر مطلع شدند؛ در حالی که عده‌ای دیگر همچنان با صدای بلند به جشن و شادی ادامه می‌دادند.

در دقیقه ۷۲ مسابقه و در شرایطی که روساریو سنترال با نتیجه یک بر صفر پیش بود، آویلا به دلیل تکلی که انجام داد، با کارت قرمز مستقیم داور مواجه شد؛ اتفاقی که پایان عجیب و غیرمنتظره این رقابت‌ها تا حدی آن را تحت‌الشعاع قرار داد.

پس از ارسال توپ از جناح زمین، مدافع قرضی آژاکس که تا اینجای حضورش در فوتبال کشورش عملکرد قابل‌توجهی داشته است، با هر دو پای کشیده به سمت دروازه‌بان تیم حریف پرید و با پاهای خود ضربه‌ای به قفسه سینه او وارد کرد. داور نیز بلافاصله این بازیکن را از زمین مسابقه اخراج کرد.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا