ورزش

باران‌چشمه: ورزشکارانی که مقابل رژیم اشغالگر قدس بازی نمی کنند جوانمردان واقعی هستند/ در تلاشیم ورزش زورخانه به حق خود در یونسکو برسد


رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای گفت: وزارت میراث فرهنگی و وزارت ورزش به ما کمک کنند تا حق ورزش زورخانه‌ای در جهان به ایران بازگردد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مهرعلی باران چشمه در حاشیه مراسم تجلیل از ورزشکاران جوانمرد حامی ملت مظلوم فلسطین اظهار داشت: امروز بار دیگر شاهد تجلیل از ورزشکارانی بودیم که به معنای واقعی جوانمرد هستند که در عرصه قهرمانی و جوانمردی جزو برجستگان ورزش محسوب می‌شوند. مراسم امروز باید برای ورزشکارانی که از مبارزه با ورزشکاران رژیم اشغالگر قدس امتناع کردند برگزار می‌شد؛ چراکه از مدال‌هایی گذشتند که می‌توانست بعد دنیوی برای آنها داشته باشد. آنها با کار خود ابراز همدردی و همدلی با مردم مظلوم فلسطین را اعلام کردند و نشان دادند که همواره خواهان حق مظلوم در جهان هستند.

وی افزود: امروز ما به جز ورزشکاران خودمان میزبان ورزشکاران سایر کشورها که از مبارزه با ورزشکاران رژیم اشغالگر قدس امتناع کردند بودیم. به واقع این مراسم در بهترین شرایط و به نحو احسن انجام شد. همه این ورزشکاران امروز یکصدا و همدل اعلام کردند که حاضر نیستند زیر بار ظلم بروند. این همدلی و قبول نداشتن رژیم اشغالگر قدس یعنی رسمیت نداشتن این رژیم در جهان. کاری که این ورزشکاران می‌کنند بسیار ارزشمند و قابل توجه است؛ چراکه آنها سال‌ها تلاش می‌کنند تا بتوانند در مسابقات بین‌المللی عنوانی را کسب کنند.

باران‌چشمه در ادامه گفت: این ورزشکاران از ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بهترین و حیاتی‌ترین شرایط زندگی خود می‌گذارند تا آرمان‌های خود را زنده نگه دارند. من از همه دست‌اندرکاران این مراسم تشکر می‌کنم که باعث شدند تا بار دیگر ورزشکاران یکصدا و یکدل برای احقاق حق مظلومان باشند.

رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای در خصوص ثبت جهانی ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای به نام آذربایجان در یونسکو عنوان کرد: در سال 91 ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی به نام ایران در یونسکو به ثبت رسید که سند آن در فدراسیون وجود دارد. امسال کشور آذربایجان ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای را با اقداماتی که انجام داده بود، در یونسکو به نام خود ثبت کرد. ما در این باره به سازمان میراث گردشگری و وزارت ورزش اعلام کردیم، اما آنها می‌گفتند که جای هیچ‌گونه نگرانی نیست. ما بعد از این اتفاق طی یک نامه سرگشاده به سازمان میراث فرهنگی و وزارت ورزش اعلام کردیم که باید تلاش کنند و به ما کمک کنند تا این حق به ورزش زورخانه‌ای ایران بازگردد.

وی افزود: کشور آذربایجان حتی یک زورخانه هم ندارد. اگر واقعیت را بخواهم بگویم، ورزشکاری هم در این زمینه ندارد. تنها یک مرشد و یک داور دارد که آنها هم در ایران آموزش دیده‌اند و امکانات اندکی هم که امروز در آذربایجان دیده می‌شود، همه اهدایی کشورمان به آذربایجان است و آنها نمی‌توانند ادعا کنند که ما زیرساخت ورزش‌های زورخانه‌ای را داریم. آذربایجان هویتی در خصوص ورزش‌های زورخانه‌ای ندارد و من متاسفم که یونسکو بدون بررسی دقیق چنین اقدامی را انجام داده است. ما در ایران بیش از 900 زورخانه داریم و بیش از هزار مرشد، ورزشکار، مربی و داور در این رشته داریم.

باران‌چشمه در خصوص وضعیت پیگیری این موضوع از سوی فدراسیون گفت: ما به جد و مصرانه پیگیر این موضوع هستیم و تمام تلاش خودمان را به همراه وزارت ورزش انجام می‌دهیم تا از اعطای این سند به آذربایجان جلوگیری شود. ما از سوی وزارت امور خارجه هم این موضوع را پیگیری می‌کنیم تا در زمان باقی‌مانده موثر باشیم و از این اتفاق جلوگیری کنیم. شما مطمئن باشید از این دو ماه فرصتی که در دست داریم، استفاده خواهیم کرد تا این حق به ورزش زورخانه‌ای ایران بازگردد.

پایان پیام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌/


منبع خبرگزاری فارس

آگهی
دکمه بازگشت به بالا