پایدارسازی تولید انگور متناسب با ویژگی دشت قزوین مورد توجه جدی قرار گیرد
![پایدارسازی تولید انگور متناسب با ویژگی دشت قزوین مورد توجه جدی قرار گیرد پایدارسازی تولید انگور متناسب با ویژگی دشت قزوین مورد توجه جدی قرار گیرد](https://static3.ilna.ir/thumbnail/Pi58jxPPFBfg/_CiLgCD_x4m1X4vBXmeYxnwvBKd2o-upCBoRpuXWWQ3xVYIwBtE8SJc5CgG8w1SR1HhaeHPcWe7Z4QQxwQ5aCRdsFTrhUUO0zUrK4mUkOJ8kEG5laJSr-bOqnPFeQ-PyoeiRe30dZ2bmhib2-qukSQ96qHB4I0Vp-Cq3ZGGASJ2ZQ9z3ngKHlp88l3j__OcplKk23rQPm6JiXGwTB9s9L2scVljQvtf9vbuEeMfCU1gXHyj9VeSPolxT-rlKRAPC/%20%20برداشت%20انگور.jpg)
سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: باید به پایدارسازی تولید فکر کنیم و در این راستا باید، دشت قزوین که یکی از سه دشت بزرگ کشور است مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست جهاد کشاورزی استان:
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، محمدحسین عطایی در مراسم میز ملی توسعه صادرات محصول کشمش که صبح امروز در سالن جلسات اتاق بازرگانی استان برگزار شد، گفت: تمرکز به محصولاتی که بتواند رقابت نسبی داشته باشد، ازجمله محصولات کماببر دارای اهمیت بوده و سیاستی کلی است.
سرپرست سازمان جهاد کشاوری استان قزوین ادامه داد: انگور به خاطر کم آببری برای ما اهمیت دارد، افزایش بهرهوری و کیفی سازی این محصول باید مورد توجه باشد، ۳۳ واحد فرآورری با ۱۰۸ هزار تن ظرفیت داریم، اولین استانی هستیم که آبیاری تحت فشار تجمیعی استفاده کردیم.
این مسئول افزود: مشکل اصلی ما در حوزه انگور باقی مانده سموم نیست و برنامههای مختلفی را برای کاهش سموم درنظر گرفته و انجام دادهایم.
وی عنوان کرد: در حوزه صادرات باید روش را تغییر دهیم و یکی از مواردی که صادرات را کاهش داده این است که صادرکنندگان پراکنده عمل کردند.
انتهای پیام/