دانش و فناوری

بهره‌مندی دانشگاه‌های سوریه از ظرفیت و توانمندی جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف

وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی سوریه در بازدید از پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی ضمن استقبال از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک گفت: اگر بتوانیم توافق‌نامه‌های مشترک را طبق نیاز و فعالیت هر دانشگاه (در کشور سوریه) تنظیم کنیم، زمینه همکاری مشترک بسیار خوب و استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف فراهم می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر بسام بشیر ابراهیم،‌ وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی سوریه، شفیق دیوب، سفیر سوریه در ایران، یسار عابدین، رییس دانشگاه دمشق،‌ صبح امروز (۱۹ آبان‌ماه ۱۴۰۰) از پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی بازدید کردند.

در این بازدید، دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی، ‌دکتر محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید، مدیرکل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاد دانشگاهی، دکتر عبدالحسین شاهوردی، رییس پژوهشگاه رویان و جمعی از اعضای هیأت علمی این پژوهشگاه حضور داشتند.

وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی سوریه و هیأت همراه علاوه بر بازدید از بخش‌های مختلف پژوهشگاه رویان، در جریان فعالیت‌های شاخص علمی و فناوری جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف قرار گرفتند.

دکتر بسام بشیر ابراهیم با اشاره به توانمندی‌های بالای جهاد دانشگاهی گفت: آنچه امروز در این بازدید شاهد آن بودیم و آمارهایی که ارائه شد،‌ نشان‌دهنده تولید و ترجمان و کاربرد علم در حوزه‌های مختلف است. پیشرفت قابل توجه ایران در سطح منطقه و جهان در حوزه‌های مختلف علمی با تکیه بر دانش و نیروهای بومی با وجود شرایط سخت تحریم، باعث افتخار است.

وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی سوریه افزود: قطعاً هرگونه پیشرفت سیاسی، اقتصادی و نظامی بر پایه علم و فناوری و پژوهش‌های علمی محقق می‌شود و پژوهشگران ایرانی به خوبی توانسته‌اند پژوهش‌ها را به سمت بازار و نیاز جامعه هدایت کنند. پیشرفت علمی ایران، نتیجه توجه جدی به تحقیق و فعالیت، پشتکار پژوهشگران و البته حمایتی است که از سوی دولت صورت می‌گیرد.

دکتر بشیر ابراهیم گفت: انتقال تجربیات ایران (در حوزه‌های مختلف) را به تدریج و با یک برنامه‌ریزی دقیق انجام خواهیم داد. هشت دانشگاه دولتی در سوریه وجود دارد و اگر بتوانیم توافق‌نامه‌های مشترک را طبق نیاز و (زمینه) فعالیت هر دانشگاه تنظیم کنیم، زمینه همکاری مشترک بسیار خوب و استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی در این حوزه‌ها فراهم می‌شود.

وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی سوریه ضمن اشاره به برنامه‌های برگزار شده توسط جهاد دانشگاهی در سوریه (از جمله مدرسه بهاره پژوهشگاه رویان در موضوع سلول‌های بنیادی و تولیدمثل در دانشگاه حلب) گفت: باید برنامه اجرایی و زمان‌بندی‌شده‌ای برای برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک و همچنین، آموزش نیروهای علمی داشته باشیم.

دکتر بشیر ابراهیم تأکید کرد: در وزارت علوم سوریه، از هرگونه توافق دو جانبه میان ایران و سوریه حمایت می‌کنیم و این اقدامات از طریق سفارت سوریه در ایران محقق خواهد شد.

بهره‌مندی از توان جهاد دانشگاهی در حوزه درمان ناباروری و سرطان پستان

یسار عابدین، رییس دانشگاه دمشق نیز در این بازدید، ضمن تقدیر از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه‌های  مختلف گفت: هدف از سفر به ایران و بازدید از دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور، تمدید توافق‌نامه‌های مختلف با مراکز علمی و پژوهشی ایران است.

وی افزود: دستاوردهایی که امروز در جریان آنها قرار گرفتیم، مورد نیاز ما است. در برخی مراکز پزشکی (در سوریه) نیاز به نوسازی و همچنین آموزش کادر درمان به ویژه در حوزه درمان ناباروری و سرطان پستان داریم.

رییس دانشگاه دمشق از دکتر طیبی، رییس جهاد دانشگاهی برای سفر به سوریه و بازدید از مراکز علمی و تحقیقاتی این کشور دعوت کرد.

انتهای پیام

خبرگزاری ایسنا

آگهی

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا