شهرستان ها

پنجمین مرحله طرح سفره مهربانی در سنقر و کلیایی برگزار شد

کرمانشاه- مسئول کانون خدمت رضوی سنقر و کلیایی گفت: پنجمین مرحله طرح سفره مهربانی در سنقر و کلیایی برگزار شد.

الله رضا اعظمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در اجرای پنجمین مرحله از طرح سفره مهربانی ۷۶۲ بسته معیشتی بین اقشار کم درآمد و محروم شهرستان سنقر و کلیایی در مناسبت‌های مختلف از جمله آغاز سال نو و ماه مبارک رمضان توزیع شد.

وی افزود: به مناسبت سال جدید ۳۴۲ بسته شامل گوشت قرمز، مرغ، برنج، روغن و نان به ارزش ۷۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بین نیازمندان توزیع شد.

مسئول کانون خدمت رضوی سنقر و کلیایی تصریح کرد: تعداد ۳۲۰ بسته دیگر شامل گوشت قرمز، مرغ، برنج، حبوبات، شکر، رب گوجه فرنگی و تن ماهی در ماه مبارک رمضان بین افراد کم برخوردار توزیع شده است.

اعظمی با اشاره به این‌که هدف از اجرای این طرح رفع فقر و کمک به افراد کم بضاعت جامعه است، گفت: در این راستا ۱۰۰ بسته معیشتی نیز به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر به ارزش ۳۰ میلیون تومان برای توزیع بین افراد نیازمند در نظر گرفته شده است.

کرمانشاه- مسئول کانون خدمت رضوی سنقر و کلیایی گفت: پنجمین مرحله طرح سفره مهربانی در سنقر و کلیایی برگزار شد.

الله رضا اعظمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در اجرای پنجمین مرحله از طرح سفره مهربانی ۷۶۲ بسته معیشتی بین اقشار کم درآمد و محروم شهرستان سنقر و کلیایی در مناسبت‌های مختلف از جمله آغاز سال نو و ماه مبارک رمضان توزیع شد.

وی افزود: به مناسبت سال جدید ۳۴۲ بسته شامل گوشت قرمز، مرغ، برنج، روغن و نان به ارزش ۷۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بین نیازمندان توزیع شد.

مسئول کانون خدمت رضوی سنقر و کلیایی تصریح کرد: تعداد ۳۲۰ بسته دیگر شامل گوشت قرمز، مرغ، برنج، حبوبات، شکر، رب گوجه فرنگی و تن ماهی در ماه مبارک رمضان بین افراد کم برخوردار توزیع شده است.

اعظمی با اشاره به این‌که هدف از اجرای این طرح رفع فقر و کمک به افراد کم بضاعت جامعه است، گفت: در این راستا ۱۰۰ بسته معیشتی نیز به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر به ارزش ۳۰ میلیون تومان برای توزیع بین افراد نیازمند در نظر گرفته شده است.

منبع خبرگزاری مهر

آگهی
دکمه بازگشت به بالا